Bestemmingen

Een ervaring voor het leven

Safari tussen het grote wild van Afrika blijft je altijd bij!

Welkom in Afrika!

Welkom in mijn wereld. Mijn naam is Oscar Haartman, safari-expert en oprichter van AFRIKA-SAFARIS.NL. Voor mij is er geen groter plezier dan het overbrengen van mijn passie voor dit bijzondere continent. Unieke belevingen creëren voor mijn gasten; ervaringen om nooit te vergeten voor een familie, groep vrienden of huwelijkskoppel… Dit is anders dan uw doorsnee vakantie. Ga met ons mee; mijn team en ik vertellen u er alles over!

Individueel, hoogwaardig en verzorgd van begin tot eind

Een individueel reisschema, geheel afgestemd op uw wensen en interesses: dat is altijd de basis voor onze safari’s. U verwacht persoonlijke aandacht, ook tijdens de reis, en dat is wat wij bieden. Exclusieve en kleinschalige accommodaties, met bijzondere luxe of juist avontuurlijk, maar altijd volledig ontzorgd. Oog voor detail, kwaliteit, sfeer. Plekken om heerlijk weg te dromen. En onderwijl bent u in de mooiste, ongerepte natuurgebieden waar u oog in oog komt te staan met het grote en kleine wild van Afrika.

Het avontuur start hier. Neem nu contact op, dan spreken wij elkaar snel!

 

Uniek

Enig in zijn soort. Wij weten als geen ander, een safari is nooit hetzelfde. Laat u verrassen door de diversiteit en de schoonheid van Afrika. Door u compleet te ontzorgen hopen wij een unieke ervaring te bieden die u een leven lang bijblijft. Het zal u en uw gezelschap aan niets ontbreken. Wij komen graag bij u langs en laten onze passie voor Afrika spreken.

Exclusief

Afrika weet ook ons nog elke keer te verrassen. Wij kennen de mooiste plekken en hebben een ijzersterk en gerenommeerd lokaal netwerk. Onze exclusieve safari’s zijn op basis van een individueel reisschema en brengen u naar kleinschalige accommodaties op prachtige locaties. Uitkijkend over de savanne of midden in de bush; een ervaring voor het leven. 

Privé

Wij verzorgen géén groepsreizen. Reizen bij Afrika-Safaris.nl kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Samen met u wordt er een individueel reisschema opgesteld dat geheel aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij komen bij u langs om uw hele reis door te spreken. Als geen ander weten wij dat een safari maatwerk is. 

Behoud van natuur

Wij zijn ervan overtuigd dat innovatieve natuurbescherming en gebalanceerd ecotoerisme essentieel zijn voor het behoud van de Nationale Parken en natuurgebieden van Afrika. Als Afrika-Safaris.nl richten wij ons op traditionele, exclusieve safari’s, maar dan wel met een duurzaam karakter. Wij denken altijd aan de onderliggende principes van natuurbescherming door verantwoord ecotoerisme.

Plan een video-call

Spreek live met onze safari-consultants

Veel gehoord: “We willen graag op safari maar zien door de bomen het bos niet meer…”
Vele safari-websites, ook deze, zijn goed gevuld met prachtige beelden. Maar dat maakt kiezen niet makkelijker. Een laagdrempelige manier om orde te scheppen is door een afspraak te maken voor een video-call met één van onze safari-experts. Aan de hand van kaarten, afbeeldingen en video’s leggen we vanuit onze safaristudio in het videogesprek uit wat de mogelijkheden zijn en wat het beste past bij uw dromen, verwachtingen en wensen.

Onze exclusieve safari’s brengen u naar kleinschalige accommodaties op prachtige locaties. Bekijk hier een selectie van lodges, tented camps en bush camps.

Accommodaties op de mooiste locaties

Botswana

Ongerepte wildernis en oog in oog met het grote wild van Afrika. Dit is Safari op z'n best.

Bekijk locatie

Congo-Brazzaville

Ontmoet Odzala-Kokoua; één van de parels van westelijk Centraal Afrika.

Bekijk locatie

Malawi

'The warm heart of Africa.' Een fascinerende geografische diversiteit met torenhoge bergen, weelderige valleien en kristalheldere meren.

Bekijk locatie

Namibië

Spectaculaire panorama's, oneindig blauwe luchten, en fantastische sterrenhemels. Ontmoet een grote verscheidenheid aan flora en fauna.

Bekijk locatie

Rwanda

Avontuur in het land van 1000 heuvels. Voor het grote wild van Afrika, maar ook berggorilla's en chimpansees.

Bekijk locatie

Tanzania & Zanzibar

De Ngorongoro-krater en de Grote Migratie van zebra's en gnoes op de eindeloze vlakten van Serengeti nationaal park. Tanzania biedt een compleet Afrikaans avontuur.

Bekijk locatie

Uganda

De parel van Afrika! Natuurlijke diversiteit is om je vingers bij af te likken. Het grote safari-wild, spectaculair vogelleven, en vele primaten.

Bekijk locatie

Zambia

Avontuurlijk en ongerept. Een indrukwekkende diversiteit aan flora en fauna in de meest ongerepte en afgelegen gebieden van het continent.

Bekijk locatie

Zuid-Afrika

Safari, strand en zee, wijngebieden, cultuur en historie, bergen. Het is de hele wereld in één land.

Bekijk locatie

Luxe in de bush

Van begin tot eind niets anders dan genieten

Wij spreken met passie over Afrika en haar natuurgebieden. Het is een continent dat elke keer weer weet te verrassen. Tijdens een safari ontdekt u de natuurlijke rijkdommen die Afrika rijk is. Voor ons staat een safari voor verbonden zijn met de natuur, terugkeren naar jezelf en het nemen van een adempauze in het hectische leven. Maak een afspraak en ontdek deze passie. We vertellen alles over de exclusieve reis die u te wachten staat en doen dat vol overgave.

Waarom bij Afrika-Safaris.nl

Wat klanten zeggen

Een greep uit de mooiste ervaringen van klanten