Over ons

Welkom bij Afrika-Safaris.nl

Maak kennis met een bijzondere passie voor Afrika en haar natuurgebieden

Afrika-Safaris.nl richt zich op exclusieve, traditionele safari's, maar dan wel met een duurzaam karakter en in lijn met de onderliggende principes van natuurbescherming door verantwoord ecotoerisme. Afrika-Safaris.nl is opgericht door Oscar Haartman. Een achtergrond in conservation management, ervaring in wereldwijd event-management en een passie voor Afrika en haar natuurgebieden liggen aan de basis van een unieke dienstverlening.

Behoud van natuur

Ik ben ervan overtuigd dat innovatieve natuurbescherming en gebalanceerd ecotoerisme essentieel zijn.

Exclusief

Afrika weet ook mij nog elke keer te verrassen. Ik ken de mooiste plekken en heb een ijzersterk en gerenommeerd lokaal netwerk.

Uniek

Enig in zijn soort. Ik weet als geen ander, een safari is nooit hetzelfde. Laat u verrassen door de diversiteit en de schoonheid van Afrika.

Privé

Afrika-Safaris.nl verzorgt géén groepsreizen. Reizen bij Afrika-Safaris.nl kenmerkt zich door persoonlijke aandacht.

Oprichter Oscar Haartman

Afrika biedt een verrijkende en inspirerende ervaring.

"De schoonheid van Afrika blijft haar onmiskenbare aantrekkingskracht uitoefenen. De wens om aan natuurbehoud bij te dragen blijft onverminderd groot.De belangrijkste beïnvloedende factor voor de oprichting van Afrika-Safaris.nl was een opdracht voor Stichting African Parks. Deze non-profit organisatie neemt - in samenspraak met overheden en lokale gemeenschappen - de verantwoordelijkheid voor rehabilitatie en lange termijn management van natuurparken in Afrika.Na een ervaring in Arabisch Afrika vervolgde ik mijn werk voor African Parks in het Majete Wildlife Reserve in Malawi. In dit project werd met grote toewijding een compleet verwaarloosd natuurgebied in haar originele grandeur hersteld. De snelheid waarmee dit ging en de positieve resultaten die geboekt werden, maakten Majete tot een echt succesverhaal op gebied van natuurbescherming. Iedereen die gebruik maakt van de dienstverlening en pakketten van Afrika-Safaris.nl wens ik dezelfde verrijkende ervaring en inspiratie toe."

Persoonlijk, gepassioneerd en oplossingsgericht

Ik laat mijn passie voor Afrika spreken.

Voor een bijzondere reis naar Afrika wilt u natuurlijk zo veel mogelijk informatie hebben over de mogelijkheden. Door persoonlijk met u één of meerdere gesprekken te hebben kan ik precies uw wensen in kaart brengen. Deze persoonlijke aandacht is prettig voor u, maar ook prettig voor mij. Doordat ik Afrika door en door ken, breng ik u naar de bestemmingen die perfect bij u passen.

Aandacht en kwaliteit

Van begin tot eind niets anders dan genieten. Geen zorgen over baggage, vervoer, vluchten of reisschema’s. Ik zorg ervoor dat uw safari van a tot z tot in de puntjes is geregeld. Zo kunt u genieten van waar het allemaal om gaat; de ongerepte, unieke natuur in Afrika ontdekken en uw bijzondere gezelschap waarmee u dit mag beleven.

“If I have ever seen magic, it has been in Africa.”

Afrika Safaris brengt u naar de mooiste natuur in Afrika

1 k+

Gingen u voor

400

Luxe accommodaties

15 +

Jaren ervaring

365

Dagen per jaar bijzonder