­
Kings Pool ©Mickey Hoyle

Damaraland touchdown ©Dana Allen

Best of Namibia Circuit

7-daagse rondreis • Namibië

De 'Best of Namibia Circuit' is een geweldige reis door de beste gebieden van Namibië: de iconische rode duinen van Sossusvlei, de ruige topografie van Damaraland, en het met wild bezaaide Etosha National Park. De kleine, luxe accommodaties, private natuurgebieden, en zeer betaalbare tussenvluchten maken dit pakket tot de perfecte basis-safari van Namibië.

Nyika Plateau ©Dana Allen

Nyika & Lake Malawi

6 - 8 nachten • Noord Malawi

Verken Malawi's unieke Nyika National Park: een gebied wat hoog boven het omringende land uitsteekt, en waar groot wild en prachtige natuur te vinden is. Bezoek aansluitend de ontspannen oevers van Lake Malawi, een plek om geheel tot rust te komen te midden van enkele van de meest vriendelijke mensen van Afrika.

KulalaDL dunewalk ©Dana Allen

Distinctive Namibia Circuit

6 nights • Namibia

A fascinating fly-in safari, combining some of the most distinctive area's in Namibia. The perfect way to experience this vast and unique country in one compact itinerary.

Zambia Aerial ©Mike Myers

Distinctive Zambezi & Kafue

7 nights • Zimbabwe & Zambia

This bespoke itinerary takes in and focuses on the essence of both Zambia and Zimbabwe – neighbouring countries that boast some of the greatest nature areas in Africa.

Mumbo Honeymoon tent ©Dana Allen

Liwonde & Lake Malawi

5 - 8 nachten • Centraal Malawi

Malawi wordt vaak liefkozend 'The warm heart of Africa' genoemd. Het is een warm en gastvrij land waar bezoekers grote verscheidenheid in natuur en beleving kunnen vinden: prachtige natuur, fascinerende parken en enkele van de vriendelijkste mensen in Afrika. Enkele van de hoogtepunten zijn Liwonde National Park en Lake Malawi.

Abu elepahant back ©Dana Allen

Botswana Contrasts

8 - 14 nachten • CKGR / Okavango / Vic Falls

De suggestie 'Botswana Contrasts' toont enkele fantastische alternatieven voor een 'all Okavango' reis, met andere belevenissen, en andere panorama's. Even interessant voor zowel de ervaren Botswana-reiziger als voor hen die voor het eerst op ontdekkingsreis in Botswana gaan!

Kwetsani Okavango ©Dana Allen

Essential Botswana

8 - 11 nachten • Okavango / Linyanti

Botswana is waarschijnlijk de beste safari-bestemming in zuidelijk Afrika. De 'Essential Botswana' suggestie combineert twee gebieden die je in Botswana gezien mòet hebben: De fantastische Okavango Delta en de Linyanti regio in noordelijk Botswana, bekend om haar rijke dierenleven.

Namibia_Dunes ©Simon Stobbs

Essential Namibia

8 - 11 nachten • Centraal Namibië

Essential Namibia is de perfecte introductie van alle wonderen die Namibië te bieden heeft: de fotogenieke zandduinen van Sossusvlei, de ruige en oeroude landschappen van Damaraland en de Etosha-regio - het eersteklas wildgebied van Namibië.

Black Rhino ©Mike Myers

Namibia Kunene

9 - 11 nachten • Noord-west Namibië

De Kunene-regio in noord-west Namibië is een fascinerende omgeving bestaande uit bergen, uitgestrekte vlakten, droge rivierbeddingen, oasen in de woestijn, èn de kustlijn van de Atlantische Oceaan. In dit gebied van adembenemende vergezichten komt spectaculair wild voor, vaak speciaal aangepast aan het leven in de woestijn.

­