­
Migration Routes ©Wilderness Safaris

Explorations Guide ©Dana Allen

'Exploration' pakketten

De 'Exploration' pakketten zijn een serie innovatieve, volledig verzorgde rondreizen in klein gezelschap, waarin het gevoel van een authentieke wildkampeer-safari beleefd wordt. Elke Explorations-route wordt van begin tot eind begeleid door vaste gidsen, waardoor een naadloos programma ontstaat, en er alle ruimte is voor een gedetailleerde en interpretatieve ervaring. Alle reisvarianten hebben vaste vertrekdata, en vinden doorgang bij aanmelding van minimaal 2 en maximaal 8 gasten per safari.

Mana canoe Trails elephant ©Colin Bell

RuwesiCanoe Trail

4-daagse Trails Exploration • Zimbabwe

Laat je meevoeren met de schitterende Zambezi River, tijdens een meerdaagse kano-tocht langs de oevers van Zimbabwe. Een ultieme beleving voor ondernemende reizigers die niet bevreesd zijn om het wildlife van zeer nabij te aanschouwen.

Pafuri Walking Trail tent ©Walter Jubber

Pafuri Walking Trail

Kruger National Park • Zuid-Afrika

Deze vierdaagse wandeltocht voert door de spectaculaire en private Makuleke Concession in het uiterste noorden van Kruger National Park. Geniet van wild kamperen, spectaculaire ontmoetingen met het dierenleven, en het gevoel van rust en ruimte in dit schitterende stuk natuur.

Xigera Camp ©Dana Allen

Great Wilderness Journey

11-daagse rondreis • Zambia & Botswana

Deze reis verkent de diversiteit van Botswana, in ongerepte gebieden waar slechts weinigen komen. Onder de hoofdattracties is de groen-blauwe Okavango Delta, het wildrijke gebieden van Chobe en Linyanti, en de Victoria Watervallen, het breedste watergordijn ter wereld.

Green Desert drive ©Lindi Douwenga

Green Desert Expedition

7-daagse rondreis • Botswana

Neem de tijd om Botswana's meest contrasterende natuurgebieden te ontdekken: de fossiele rivier-vallei van Deception Valley in de Kalahari woestijn en de vruchtbare groene eilanden van de Okavango Delta en haar kristalhelderen waterwegen.

Xigera Mokoro Trails ©Dana Allen

Migration Routes

10-daagse rondreis • Zambia & Botswana

De Migration Routes is een schitterende tocht door betoverende gebieden, waarin natuur en dierenleven centraal staan. Eerst staat een verblijf bij de wereldberoemde Victoria Watervallen op het programma, waarna de reis via de productieve natuur van Chobe en Linyanti naar de prachtige Okavango Delta voert.

Linyanti Discoverer Camp ©Dana Allen

Botswana Summer Encounter

10-daagse rondreis • Botswana & Zambia

In de zomer veranderen vele droge gebieden in Botswana als bij toverslag in groene vlakten. Met het gras komt de nieuwe generatie, en de kuddes verzamelen zich voor een ware geboortegolf. Dit lijdt tot spectaculaire ontmoetingen in het verse groen.

­