­
Buffalo in mud ©Dana Allen

Pafuri ©Dana Allen

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt gekenmerkt door een grote variëteit van habitats, van weelderige tropische bossen tot dorre woestijnen, en bergen tot bushveld savanne. Sinds de eerste democratische verkiezingen in 1994 is Zuid-Afrika uitgegroeid tot een van 's werelds top reisbestemmingen, en door de kleurrijke mix van mensen, culturen en geschiedenis is het verworden tot wat Zuid-Afrikanen trots beschrijven als "een wereld in een land."

Pafuri guest tent ©Dana Allen

Pafuri Camp

Kruger National Park • Zuid-Afrika

Pafuri Camp is prachtig gesitueerd in een bocht van de Luvuvu River, in de Makuleke of 'Pafuri' Concession in noord-Kruger. Het gebied staat bekend om haar diversiteit, en om de uitstekende mogelijkheden voor natuurwandelingen.

Pafuri Walking Trail tent ©Walter Jubber

Pafuri Walking Trail

Kruger National Park • Zuid-Afrika

Deze vierdaagse wandeltocht voert door de spectaculaire en private Makuleke Concession in het uiterste noorden van Kruger National Park. Geniet van wild kamperen, spectaculaire ontmoetingen met het dierenleven, en het gevoel van rust en ruimte in dit schitterende stuk natuur.

Pitse Accommodation ©Pitse Lodge / Philip Schedler

Pitse Lodge

Welgevonden Private Game Reserve • Zuid Afrika

Pitse Lodge biedt het allerbeste in privacy en beleving. De accommodatie, welke net ten noorden van Johannesburg ligt, staat haar gasten altijd exclusief ter beschikking. De ultieme vorm van privacy in een schitterend, malaria-vrij Big-Five game reserve.

Rocktail honeymoonsuite ©Dana Allen

Rocktail Camp

Kwazulu Natal • Zuid-Afrika

Rond de gouden stranden en kleurrijke wateren van de Indische Oceaan bevindt zich het prachtige Isimangaliso Wetland Park, met daarin Rocktail Beach Camp. De accommodatie is zeer kindvriendelijk, met het weidse strand en de omliggende duinen.

"Zuid-Afrika heeft een enorm aanbod aan accommodaties, in allerlei gradaties en prijsklassen - teveel om stuk voor stuk weer te geven. Staat het gebied waar uw interesse naar uit gaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden."

Thumb OH
­