­

Namibia example itinerary ©Wilderness Safaris

Rondreizen

Naast alle mogelijkheden voor een op maat gemaakte safari zijn er ook een flink aantal suggestie voor routes en rondreizen. Deze zijn een perfect uitgangspunt voor reizigers die nog niet al te bekend zijn met de verschillende gebieden. In de pakketten zijn de kenmerkende bestemmingen van een bepaalde regio gebundeld, om zo een afwisselende en complete safari-ervaring te bieden. Hier vindt u een kleine greep uit het assortiment.

Xigera Aerial ©Dana Allen

Conservation Safari's

Conservation Safaris are exclusive wildlife journeys, tailored around conservation projects in southern Africa. The luxury safari packages offer a unique opportunity to actively help ensuring the future protection of Africa’s wildlife heritage, enabling you to contribute to critical nature conservation initiatives, and experience their positive impact first hand.

Xigera Aerial ©Dana Allen

Lodges

Elke land in Afrika heeft haar eigen karakter, onderscheidende cultuur en natuurlijke diversiteit. Ook zaken als bereikbaarheid, klimaat en seizoensinvloeden kunnen belangrijke factoren zijn bij het plannen van een optimale safari. In dit overzicht zijn een aantal voorbeelden van de lodges per land weergegeven.

­