­
elephantsfromhide mp

Afrika-safaris.nl op Landgoedfair Mariënwaerdt

Nieuws • Evenementen

Al jaren is de Landgoedfair op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd dè toonaangevend buitenfair van Nederland. De 19e editie vindt plaats van 21 tot en met 25 augustus 2013 en de slogan voor dit jaar is passender dan ooit: ‘Lekker landelijk’! Tijdens het sfeervolle evenement kunnen de bezoekers vijf dagen lang genieten van het echte zomerse buitenleven en de mooie belevingen, producten en lekkernijen die daarbij horen.

Het evenement is natuurlijk de perfecte setting om AFRIKA-SAFARIS.NL te presenteren; waar is het echte buitenleven immers beter te ervaren dan tijdens een safari in de natuur van zuidelijk Afrika?! De prachtige stand met safari- Land Rover is op het fairterrein te vinden op plaats C47, voor de Jachtkamer en tegenover de muntenkassa.

Land Rover Concours d'elegance

In aanvulling op de presentatie voor de Jachtkamer zal de safari- Land Rover ook in een heel andere context te bewonderen zijn: tijdens het evenement is Land Rover Nederland wederom aanwezig als sponsor, en traditiegetrouw zal er op zondag 25 augustus een Land Rover concours d’elegance plaatsvinden. Hierin zijn bijzondere Land Rover uitvoeringen te zien en dit jaar is de safari- Land Rover is één van de geselecteerden! Kom de auto dus gerust bewonderen tijdens het evenement, van woensdag tot en met zaterdag in de stand, en op zondag op het demonstratieterrein 'De Grote Parade'.

Flyer Landgoedfair Mariënwaerdt ©Mariënwaerdt
­