­
elephantsfromhide mp

Wederom erkenning voor de lodges van Wilderness Safaris

Nieuws • Bestemmingen

Conde Nast
Het toonaangevende Condé Nast Traveler stuurt jaarlijks tientallen experts op stap om -anoniem en onaangekondigd - de nieuwste reisaccommodaties in de wereld te evalueren. Van een initiële lijst met meer dan 1000 gegadigden werden er uiteindelijk 154 geselecteerd, waarbij slechts vier vermeldingen op het vaste land van Afrika. Kortom, een select gezelschap! DumaTau Camp, in de Okavango Delta Botswana viel in de prijzen. Niet alleen met een notering op de Hot List, maar ook met de speciale vermelding in het lijstje 'The Best New Hotels to Splurge On’.

Ook in de verkiezing van de top 25 beste Ecolodges van National Geographic was het prijs. Maar liefst twee Wilderness accommodaties werden verkozen: wederom DumaTau Camp in Botswana en Damaraland Camp in Namibië.

Het team redacteuren van National Geographic Traveler heeft hard gewerkt om de beste en meest authentieke ecolodges voor 2013 te vinden voor haar 8.5 miljoen lezers. De geselecteerde lodges zijn in lijn met de National Geographic Society’s 'spirit of exploration and commitment to the environment' en zullen in het National Geographic Traveler magazine van juni/juli 2013 te zien zijn.

Naast de successen van de individuele lodges viel ook de Wilderness Holding wederom in de prijzen: het jaarverslag van de Holding, The Wilderness Holdings Integrated Report for the 2012 Financial Year werd opnieuw uitverkozen als één van de beste ter wereld in de Corporate Register Reporting Awards (CRRA) voor 2013.

NG Traveler

­