­
elephantsfromhide mp

Amarula & AFRIKA-SAFARIS.NL

Nieuws • Algemeen

Smakelijk nieuws voor de bezoekers van alle evenementen waar Tusk Force met haar labels AFRIKA-SAFARIS.NL en Conservation Safaris vertegenwoordigd is: om helemaal in safari-sferen te komen, schenken wij de heerlijke frisse cream likeur van Amarula, ter plekke, op de stand! Voor velen een beleving die fantastische herinneringen oproept, voor anderen een onverwacht smakelijke verrassing, maar voor allen een moment om even heerlijk te genieten. 'Die gasvryheid van die egte Suid Afrika' is dus ook gewoon in Nederland te vinden!

Amarula is een typisch Afrikaanse safari-drankje, gemaakt van het distillaat van de wilde marula-vrucht, en verrijkt met verse room. Je proeft tropische tonen van chocolade, vanille, koffie en een hint van citrusvruchten.

Op de weidse vlaktes van Afrika is een bijzondere boom te vinden. De boom is geliefd bij de olifanten, maar heeft ook voor ons mensen een smakelijke verrassing in petto. Wetenschappers noemen de boom" Sclerocarrya birrea" , maar ze staat beter bekend als de Marula boom. De boom groeit slechts in één gebied op aarde, de warme, vorst-vrije gebieden van subequatorial Afrika. De Marula boom neemt een belangrijke plaats in, zowel in het dierenrijk als in menselijk legende en ritueel. Vandaar de lijfspreuk: Amarula - The spirit of Africa.

Flyer4x4vakantiebeurs

­