­
elephantsfromhide mp

4x4Vakantiebeurs 2013

Nieuws • Evenementen

Zondag 10 maart 2013 vond op het terrein van Experience Island, aan het Blauwe Meer, Loon op Zand, voor de negende keer de 4x4 Vakantiebeurs plaats. Dit evenement, wat georganiseerd wordt door de enthousiaste leden van de Land Rover Club Holland, biedt liefhebbers van avontuurlijke reizen allerlei mogelijkheden om inspiratie op te doen voor een volgende trip.

Het thema dit jaar was: 'Avontuurlijke vakanties met een 4x4', en dit sluit natuurlijk fantastisch aan bij de reizen van AFRIKA-SAFARIS.NL. Niet alleen is de Land Rover Defender 4x4 het favoriete vervoersmiddel tijdens de game-drives in de natuurgebieden van zuidelijk Afrika, maar ook een self-drive met gehuurde 4x4 behoort tot de mogelijkheden. Vertrek bijvoorbeeld vanuit Windhoek- Namibië voor een bezoek aan de schitterende natuurgebieden die het land te bieden heeft. Of maak een rondreis door Namibië en Botswana, waarin ook de Okavango Delta bezocht kan worden.

Ondanks de lage temperaturen, werd de stand druk bezocht! Misschien kwam het door de spectaculaire safari-Landrover die er te zien was, maar het zou ook heel goed kunnen dat de combinatie van het warme kampvuur en de heerlijke Amarula die we schonken mensen deed besluiten even wat langer stil te blijven staan ;-)

Dank voor de geweldige organisatie van LRCH en natuurlijk aan Amarula Nederland voor hun smakelijke bijdrage!

impressie 4x4 vakantiebeurs 2013 #1

impressie 4x4 vakantiebeurs 2013 #2

impressie 4x4 vakantiebeurs 2013 #3

­