­
elephantsfromhide mp

Bush Blog & Nieuws

Nieuws en actualiteiten over natuur- en wildparken, evenementen en de bestemmingen op AFRIKA-SAFARIS.NL

Bloesemfeest ©Afrika-safaris.nl

Impressie Bloesemfeest 2016

Evenementen

Een korte impressie van het sfeervolle Bloesemfeest, in de tuinen van Jack Zoon Tuincreaties in Heiloo

Wilde honden Botswana ©Afrika-safaris.nl

Dappere wilde honden

Hoogtepunten 2015

De sterk bedreigde Wilde Hond jaagt in groepen en over enorme afstanden, en zijn daarom vaak lastig te zien. Het is dus extra bijzonder om deze fantastische dieren een aantal uren te kunnen volgen. Deze fotoreportage van een groep wilde honden in Botswana toont hun opmerkelijke onverschrokkenheid.

Duel tussen Olifant en leeuw ©Afrika-safaris.nl

Leeuw versus olifant

Hoogtepunten 2015

Wat gebeurt er als twee leden van de Big Five elkaar treffen? Een duel tussen een leeuw en een olifant!

Luipaard en aapjes in Zambia ©Afrika-safaris.nl

Luipaard en aapjes

Hoogtepunten 2015

In Busanga Bush Camp, Kafue National Park - Zambia werd een zeer merkwaardige gebeurtenis vastgelegd: een luipaard spelend met twee baby-aapjes.

Sinterklaas en Pieten op safari ©Afrika-safaris.nl

Sinterklaas op safari!

Nieuws • Algemeen

In de decembermaand werd AFRIKA-SAFARIS.NL opgetrommeld voor een wel heel bijzonder ritje! Sint en zijn Pieten waren toe aan wat afwisseling, dus Amerigo kreeg een dagje rust, waarna het gevolg in de safari-landrover klom!

Visa & paspoort ©Afrika-safaris.nl

Seizoens aanbiedingen

Nieuws • Bestemmingen

Wederom interessante last-minute aanbiedingen naar een flink aantal Wilderness accommodaties in Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zambia, Zimbabwe en Malawi. Maak kennis met de Summer Specials!

Wilderness Safaris Bag 1 ©Caroline Culbert

Nieuwe reistassen-service

Nieuws • Algemeen

Tijdens veel safari's wordt gereisd met kleine vliegtuigjes en dit stelt stricte eisen aan de afmeting van reisbagage. Klanten van AFRIKA-SAFARIS.NL krijgen daarom tijdens de reis de beschikking over speciale reistassen. Met de nieuwe serie tassen wordt deze kostenloze service nóg verder verbeterd!

Bloesemfeest 2014

Bloesemfeest 2014

Nieuws • Evenementen

Op zaterdag 26 en zondag 27 april wasde Showtuin van Jack Zoon Tuincreaties in Limmen (NH) weer het toneel van het Bloesemfeest. Een feest om de lente te vieren, te genieten van natuur, fantastisch eten en drinken, prachtige producten en onvergetelijke belevingen. Ook AFRIKA-SAFARIS.NL is er natuurlijk weer bij!

Facebook Tusk Force

Levenslessen van katachtigen

TED talk • Dereck & Beverly Joubert

Een zeer inspirerende presentatie van Beverly & Dereck Joubert, vooraanstaande filmmakers en fotografen in Botswana. Een verhaal over hun persoonlijke relaties met grote katachtigen - en hun inspanningen om deze majestueuze dieren te redden van menselijke bedreigingen.

Facebook Tusk Force

AFRIKA-SAFARIS.NL op 4x4Vakantiebeurs 2014

Nieuws • Evenementen

Op zondag 16 maart vond tussen 10:00 en 16:00 uur al voor de tiende keer de 4x4 Vakantiebeurs plaats. De locatie is het Experience Island in Loon op Zand, en AFRIKA-SAFARIS.NL was er natuurlijk bij!

­