­

Thema Avond Safari & Wine Zuid-Afrika - 16 mei 2019

Altijd al naar Zuid-Afrika gewild om een reis naar de prachtige natuur te combineren met de geneugten van de befaamde wijngebieden in de Kaap? Of bent u al eens in Zuid-Afrika op safari geweest en smaakte dat naar meer? Dan is deze informatieve en smakelijke avond het perfect startpunt.

Op donderdag 16 mei 2019 vormt de sfeervolle ambiance van Het Ruiterhuys het decor voor een avond vol smaak en mooie reisideeën. We nemen u mee naar Zuid-Afrika en laten zien wat de mogelijkheden zijn voor op maat gemaakte reizen: natuur & safari, cultuur, walvissen, strand... en natuurlijk de bekende Kaapse wijngebieden van bijvoorbeeld Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.

We proeven ondertussen uitgebreid van diverse wijnen, gepresenteerd door register-vinoloog Margret Weijers van Smaakvermaak. Bovendien is er bij iedere wijn een bijpassend en typisch Zuid-Afrikaans hapje, zodat de smaak optimaal tot zijn recht komt.

 

Aanmeldformulier

 1. Aanhef(*)
  Invalid Input
 2. Naam(*)
  Vul a.u.b uw naam in.
 3. Email adres(*)
  Vul a.u.b. een email-adres in.
 4. Woonplaats
  Please fill in your country of residence.
 5. Telefoonnummer
  Invalid Input
 6. Het aantal personen
  Invalid Input
 7. Optioneel

 8. Interesse in Taxi-service
  Invalid Input
  Tegen kleine vergoeding kunt u op deze avond gebruik maken van een taxiservice. Deze geldt voor Heiloo, Limmen, Castricum, Bakkum, Egmond en Bergen.
 9. Aanvullende opmerkingen
 10. Velden met (*) zijn vereist.

  Heeft u interesse in de Taxi-service die wij voor deze avond aan kunnen bieden, vermeld dit dan graag op het formulier, tezamen met uw woonplaats

­